مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت و خشکاندن باغ

وقت به خیر. همسایه ما اقدام به قطع درختان حدودا 40 ساله باغ در قسمت مشا کرده و ادعا کرده که مزاحم مسیر تردد بوده درحالیکه اصلا اینطور نبوده چون ما راحت با ماشین رفت و آمد میکنیم ما اجازه ندادیم بقیه درختانی که روبروی باغ ماست را قطع کند که تهدید کرده که در فرصت مناسب آنها را قطع میکند در ضمن باغی در آنجا باغی خریده و برای اینکه اجازه ساخت بگیرد و بالاتر بفروشد اقدام به خشک کردن باغ نموده تا بتواند بسازد و بالاتر بفروشد
درختان بریده با اینکه در قسمت مشاع بوده ولی حاصل زحمات 40ساله پدرم بوده
حالا من میتوانم بابت درختان قطع شده شکایت کنم و غرامت بگیرم...
و مانع از قطع کردن بقیه درختان شوم

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق قانون میتوانید