مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار

با سلام
در قرارداد مشارکت در ساخت یک فقره چک جهت حسن انجام کار از سازنده گرفته ام
حال سازنده کار و نیمه کاره رها کرده حکم الزام به انجام تعهد هم گرفتم
آیا بابت چک می توانم از سازنده شکایت کنم (تحت چه عنوانی) و چک را در بانک برگشت بزنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

چک را می‌توانید به صورت در وجه حامل برگشت بزنید در صورتی که در چک ضمانت قید نشده باشد و سپس از طریق مراجع حقوقی مطالبه وجه چک را نمایید

یک وکیل

وصول چک به شرطی مجاز هست که به تعهد عمل نشود و کار به نحو احسن انجام نپذیرد