مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام علیک. من یک کارگر ساده هستم. زوجه فقط پنج ماه با من زندگی کرد. بعد از اینکه دانشگاه قبول شد بعدا الکی بهانه اورد که من خجالتم میاد با تو زندگی کنم. تو کارگری و من تحصیلکرده. الان قسطی مهریه رو با گرفتاری دارم میدم. بطوریکه حتی پول خرید نان و پنیر هم ندارم. دادگاه هم بدوی و هم تجدیدنظر اونو محکوم به تمکین کردند. درخواست طلاق یکطرفه داد که هم در بدوی و هم تجدید نظر رد شد. الان پیغام فرستادند که اونقدر درخواست طلاق میدم تا قانون موافقت کنه. مهریه رو هم تا قرون اخر می گیرم. ایا با توجه به اینکه طلاق حق من هست و من هم حاضر طلاق نیستم. می تواند هم طلاق بگیرد و هم تمام مهریه را دریافت کند؟ ایا امکان دارد که قانون بگه چون فقط پنج ماه زندگی کردی و حق طلاق نداری مهریه نگیر و مرد را راضی به طلاق کن.
گرفتار شدم واقعا دیگه نمی توانم مهریه را بدهم.بدون هیچ دلیل می خواهد طلاق بگیره.خیلی ممنون .م

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر نقض شرایط ضمن عقد توسط شما و یا عسر و حرج ایشان ثابت شود میتواند طلاق بگیرد. به جای لج و لجبازی اگر حاضر به زندگی نیست جوانی خودتون را حرام نکنید. زندگی به اجبار ممکن نیست

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مهریه دین شماست و شما موظف به پرداخت ان هستید... در مورد طلاق از ناحیه زوجه شرایط خاص دارد