مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی از کارشناس مسئول به کارشناس

باسلام
اینجانب سال85 در ارگان دولتی باسمت کارشناس و فراردادی جذب شده و هنگام مصاحبه باعنوان مسوول قسمت بنده راجذب کردند و تمام آموزشها رادیدم و تمام وقت و انرژی خود را برای انجام وظیفه گذراندم و از سال 95 کارمند رسمی شدم با اینکه ابلاغ داخلی مدیر بالادستی را به عنوان مسوول قسمت داشتم گفتند چون پست کارشناس مسوول درچارت سازمانی وجود ندارد کارشناس آزمایشگاه زدند تا اینکه در سالهای اوج کرونا و بدلیل نیاز شدید خدمات ما و بازدیدهای مکرر مسوولین و دیدن سختی کار تعدادی پست کارشناس مسوول به سازمان داده شد و از آنجاییکه خط مقدم تولید بودیم به پاس تلاش من یکی از این پست ها پس ازطی مراحل قانونی و تصویب در کمیته مهندسی مشاغل سازمان و اختصاص کد در حکم بنده آمد بعد از 4 ماه ریاست ارگان عوض شد و یک سری از کارمندان مدعی و معترض هستند و مدیرداخلی میگوید چون حوصله پاسخگویی به کارمندان را ندارد باید پست کارشناس مسوول از ما چندنفر پس گرفته شود.هیچ خطایی ازما سرنزده همیشه در این پست بامسوولیت ترین افراد بوده ایم آیا تنزل پست سازمانی در حکم و کاهش حقوق اینجانب بدون رضایت و خطای ما قانونی است؟ میتوانیم شکایت کنیم در دیوان عدالت اداری؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی ترین مقام اجرایی دستگاه اداره متبوع خود پیگیری کنید اما اگر بازهم نتیجه نداد با دلایل محکمه پسند در دیوان عدالت اداری شکایت کنیم