مشاوره حقوقی رایگان - کمیته امداد

با سلام ... پرونده بنده رو قطع کردن استعلام که گرفتم در سایت کمیته زده بود غیر فعال .. درصورتیکه هیچ موردی نیست که دلیل بر قطع شدن پروندم باشه .. خواستم راهنمایی کنید برای این مشکلم و اینکه اگر درست بشه حقوق عقب افتادگی میدن .. ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ ولی بهتر است که موضوع مطروحه را به شکل دقیق و حضوری پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از حسابداری و امور اداری کمیته امداد پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است برای پیگیری های لازم به کمیته امدادی که در آن پرونده داشتید مراجعه نموده و علت را جویا شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از کمیته امداد بصورت حضوری پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق اداره کمیته امداد پیگیری نمایید.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در صورت حل مشکل و تشخیص قطع بی دلیل،میتوانید معوقات را نیز مطالبه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به ارگان یانهاد مربوطه مراجعه کنیدوحضورا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کمیته امدادی که در آن پرونده داشتید مراجعه نموده و پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضورا مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید