مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن شوهر از منزل

باتشکر از آقای زمانی. ملکی که الان با شوهر و بچه هام در آن هستیم متعلق به خواهرم بود که اکنون به نام فرزندانم شده ولی تحمل شرایط کنونی با شوهرم از توان من خارجه چطور میتونم از شر این مرد بددهن و مخل آرامش خانواده خلاص شوم طلاق نده هم ایراد نداره چون من که قصد ازدواج ندارم هیچوقت فقط میخوام بره که دیگه نبینیمش اقلا تا مدتها از زندگیمون خارج بشه در این چهل سال هیچ چیزی در این زندگی وارد نکرده غیر از نفقه مختصری که برای خوردوخوراک خودش صرف شده که اونهم در این سه سال اخیر به بهانه بزرگ شدن دخترهام و اینکه خودشون باید از پس مخارج زندگی بر بیان کامل قطع کرده و فقط مقداری پول که برای استفاده از منزل و اتاق شخصی و امکانات دیگری که در اختیار داره میپردازه به عنوان کرایه که اینهم ناچیزه آیا من چطور میتوانم به آرامش برسم

پاسخ ها :

یک وکیل

لازم نیست کاری کنید. مالک ملک به خودش بگوید حق آمدن به آنجا را ندارد.