مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه توسط پزشکی قانونی

سلام من 10/10تصادف کردم توکنگان ولگن وپام صدمه شدید دیده من ساکن اهواز هستم هنوز پزشک قانونی نرفتم چون نمیتونم حرکت کنم میشه اهواز کارهام بکنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حتما در اسرع وقت به پزشکی قانونی شهر‌خود مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادسرای محلی که تصادف کردید تشکیل پرونده بدهید و از پزشکی قانونی شهر محل تصادف بخواهید پرونده شما را جهت انجام معاینات به پزشکی قانونی شهر محل سکونت خودتان ارسال کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ،
بهتر است هر چه سریعتر به پزشکی قانونی مراجعه کنید