مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام در هفدم اردیبهشت خانواده زوجه که چهار نفر بودند مرا مورد ضرب و جرح و توهین و ... قرار دادند و از خونم بیرون کردند که در این مورد شکایت کردم و زوجه هم مرا به اتهام ترک انفاق شکایت کرد و رای دادسرا این بود که مرا با وجود واریز پول به ترک انفاق محکوم‌کرد و ایشان را به دیه محکوم کرد و از طرفی شکایت به مطالبه نفقه کرد و چون من با پرداخت نفقه ایشون مشکلی ندارم و می پردازم و آپارتمان رو که اجاره کردم و ایشون با خانواده اش سکونت دارن‌ و من یعنی زوج سه ماه هست که بیرون‌ از منزلم هستم و حتی اظهار نامه هم برای ایشون‌ فرستادم اخر این که در دادگاه نتیجه رای چگونه خواهد بود

پاسخ ها :

یک وکیل

نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست بستگی به دلایل طرفین و تشخیص قاضی دارد