مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت نگارش متن با تاریخ قید شده در متن

با سلام
نوشته ای وجود داره که تاریخ قید شده در اون به احتمال زیاد مربوط به تاریخ نگارش متن نیست و عمدا تاریخ چند روز عقب تر ثبت شده، در حال حاضر حدود چند هفته بیشتر از موضوع نمیگذرد، آیا موضوع توسط کارشناسان خط قابلیت بررسی دارد؟ و آیا در خارج از روال دادگاه و بصورت آزاد کارشناسان یا محلی برای بررسی این موارد هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است