مشاوره حقوقی رایگان - بازنویسی قولنامه ملک دیگری

من قولنامه کاربنی فروش آپارتمانی را در سال 92 امضا کردم که بسیار کم رنگ بود و قولنامه را با اطمینان نزد برادرم گذاشتم . الان در سال 1401 روی همان قولنامه که الان تقریبا بی رنگ شده مجددا در مورد ملک دیگری بازنویسی کرده اند و برای دریافت ملک جدید هم شکایت کرده اند در صورتیکه من آن را نفروخته ام آیا کارشناس خط امکان تشخیص فاصله زمانی بین نگارش کاربنی جدید و امضای خودکاری سال 92را دارد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

و شما باید شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری را اقامه نمایید