مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پولشویی در معاملات

سلام
خواهشاً باید چکار کرد؟
فردی در همدان...... با اجاره خودروهای میلیاردی و دروغگویی های فراوان و پولپاشی شروع به جلب اعتماد و حتی قراردادهای خریدو فروش خودرو بمدت 2 سال هم معامله‌ خودروهای صفر ایرانی و خارجی زیاد و حتی افتتاح نمایشگاهی تماشایی خود را مالک و پولدار و موجه جلوه و بالای 100 میلیارد تومان پول بابت سرمایه و شراکت از تقریبا 50 نفر جمع کرد به یکباره مالک نمایشگاهه اجاره ای صاحب خودروهای اجاره ای از آب درآمد و پولها ناپدید و طرف مدعی شد پولها را بابت سود و ربا کم آوردم و رفت زندان از همه هم شکایت ربا کرده همه هم چکهای سرمایشون دستشون ...شکایت کیفری کلاهبرداری کردند جواب نداد و بازپرس فقط برای 4 نفر قرار کلاهبرداری صادر کرده باقی هم حقوقی شد بازپرس هم دنبال پولا رو نگرفت و طرفدار متهم شد ....سوال
(((( اینکه....میتوان بابت پولشویی که مشخص بشه پولا رو چکار کرده ازش شکایت کرد؟یا راه دیگه هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم پولشویی نمیباشد مطلقا
جرم پولشویی ، شرایط خاصی خواهد داشت