مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام، من یه قطعه زمین از پدرم خریدم، و شب قبل از نوشتن مبایعه نامه پول زمین نقد دادم. درضمن اصل زمین هم سند عادی داره.
روز بعد مبایعه نامه به صورت دستی نوشته شد و نویسنده و یک نفر دیگه به عنوان شاهد امضا کردن، سوالم اینه که دو نفر شاهد رد و بدل شدن پول را ندیدن و فقط فروشنده به شاهدها گفته که فروختم، همین کفایت میکنه یا لازمه که رد و بدل شدن پول ببینن؟ و بعدا برادرهام نمیتونن روش ادعایی کنن که ارث پدری بوده؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وجه پرداختی مگردرمبایعه نامه قیدنشده؟دربیع بایدثمن ومثمن نوشته شودوالامی توان ایرادگرفت.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صرف شهادت انجام معامله کفایت می کند.یاالله