مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شرکت دولتی

سال 91بعداز11سال طی حکمی قضایی که اعلامی می باشدهیات مدیره یکی از شرکت ها مجبور به واگذاری اراضی جهت کشت و کارشده اما دوقطعه اززمینها رااعضا همان شرکت قبل و بعد واگذاری به بنده که ایشان هم مدعی طلب زمین ازشرکتند تصرف و کشت نموده آند.وبااینکه درمدت 10سال تحویل زمینها هزینه های جاری راسالیانه داده ام مدیر عامل وهیت مدیره می بایستی اختلاف تصرفی رارفع نماینداما تاکنون اقدام نکرده اند و مسئولیت نمی پذیرند ؟ چون درخت مثمر دارد منم قانونا قادر به تصرف نیستم!؟ لطفا راهنماییم کنید که چگونه و از چه طریق شرکت یاشخص را الزام نمایم!؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند برسی اوراق مربوطه و گفت و گوی متقابل است ، در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید