مشاوره حقوقی رایگان - جابه جا شدن تیغه بینی در دعوا

سلام. پسرم تاریخ 29مرداد 98 درجریان دعوا یکی از طرفین دعوا با مشت به بینی پسرم کوبید. که باتایید پزشک متخصص منجر به جابه جایی تیغه بینی شده است. ما همون جا در روستا از شورای روستا خواستیم که صورت جلسه تشکیل دادن و اونی که مشت رو زده اقرار و امضا هم کرده که کار خودش بوده. ولی من میخوام ازشون شکایت کنم میخواستم بپرسم مراحل این کار چیه ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دادسرا مراجعه کنید و شکایت ضرب و جرح عمدی نمائید. با شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی ثابت میشود