مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

باسلام در جلسه اول شورای حل اختلاف حضور نداشتم حکم صادر شده مهلت اعتراض 20روز بوده و من هم رفته ام که اعتراض کنم و اعتراضم نوشته ام بردم پیش قاضی امضا کرده ولی پول تمبر یا ثبتش نداشتم که واریز کنم و مهلت اعتراضم تمام شده و تا امروز از مهلت اعتراض 7روز گذشته است چه کار باید کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگردستورقاضی راگرفتید وبدون تمبربه دفتردادگاه ارائه نمودید وفق قانون مدیردفترموظف است به شمااخطاررفع نقص بدهدولذاباید تافرجه بعدی رفع نقص کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ/نوش دارو (اخذ مشاوره)پس از مرگ سهراب؟.یاالله