مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت شما بخیر
ببخشید من 4 سال هست در کشور اسپانیا به طور مداوم زندگی کردم و در این 4 سال اصلا به ایران نیامده ام
سال قبل برای تمدید کارت اقامت و دریافت سوء پیشینه به صورت حضوری به سفارت ایران در مادرید مراجعه کرده وتوانستم از طریق وکیل در ایران مدرک سوء پیشینه رو دریافت کنم
ولی متاسفانه نتواستم در این یکسال کارت طلایی اقامت را تمدید کنم و مجددا نیاز به مدرک سوءپیشینه دارم
حال سوال من این است با توجه به اینکه من در این یکسال اصلا ایران نبوده ام آیا راهی وجود دارد که مدرک قبلی بدون مراحل طی شده مثل دفعه پیش به صورت اتوماتیک تمدید شود

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به سفارت ایران در کشور مطبوع مراجعه شود

یک وکیل :

جهت پیگیری به سفارت مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما سابقه کیفری نداشته باشید به راحتی سوء پیشینه جدید صادر می گردد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اعتبار گواهی های صادره دو ماهه است. پس از آن می توان مجدد درخواست داد. در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید امکان صدور گواهی مربوطه ظرف 24 ساعت وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت پیگیری به سفارت مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق سایت میخک اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق میخک اقدام نمایید اصولا ظرف 24 ساعت آماده می گردد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، گواهی عدم سوء پیشینه قابل تمدیدنیست از طریق گوشی موبایل تون به سایت عدل ایران برید ودر خواست اخذ گواهی عدم سوء پیشینه کنید ظرف چند ساعت براتون ارسال میشه و نیازی به اقدام دیگری ندارید،

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
برای گرفتن سوء پیشینه نیازی به مراجعه حضوری ندارید از طریق سامانه عدل ایران اقدام بفرمایید. اگر خودتان دسترسی ندارید، کسی دیگر در ایران به سهولت می تواند انجام دهد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

سوئ پیشینه مجددا باید دریافت شود

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام از سامانه عدل ایران، امور سوءپیشینه به صورت الکترونیک انجام میشود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از طریق سفارت ایران در آن کشور پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق سفارت درخواست نمایید