مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شهرستان انتقال داده شده

سلام. من خواستگاری دارم که داره زنش و طلاق میده اول پرونده ش شیراز بود و به داوری رسید ولی همسرشون درخواست اعتراض زدن پرونده رفت شهرستان لار میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تو شهرستان لار تا پرونده و طلاق جاری بشه و شرایطش چطور هست
دوتا بچه هم دارن
آیا دوباره از اول پرونده باید اقدام بشه برای رسیدگی تو شیراز تمامش و انجام داده بود و به داوری رسیده بود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
باید شرایطش بررسی شود تا دید توصیه به ازدواج می‌شود یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
پرونده طلاق در صورت اعتراض زمان بر است و ممکن است تا یکی دو سال نیز طول بکشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده طلاق با وجود اولاد زمانبراست و نمیتوان زمان خاصی را پیش بینی کرد

یک وکیل :

مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مدت زمان صدور حکم قابل پیش بینی نیست
ممکن است اصلا قاضی حکم طلاق صادر ننماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اعتراض رسیدگی میشود.زمان قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده بعد از تعمیر نیابت قضایی به شهرستان مربوطه ارجاع خواهد شد مدت زمان رسیدگی پرونده تنها بستگی به رسیدگی و پیگیری خودتان دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه بیش از یک سال هم طول بکشه چون تا دیوان عالی کشور حق اعتراص دارند و باید حق و حقوق کامل ان زن را بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

زمان را دادگاه تعیین می‌کند قابل پیش بینی نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید پرونده را مطالعه کرد تا علت را متوجه شد. در دادگاه‌ها زمان قابل پیش بینی نیست.

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

زمان دقیق قابل تعیین نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده طلاق با وجود اولاد زمانبراست و نمیتوان زمان خاصی را پیش بینی کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یکی دوسال زمان می برد مگر توافقی جدا شوند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام پرونده طلاق یک طرفه معمولا 1 سال زمان می برد و تمام حقوق مالی زن هم باید پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان ووقت مشخصی وجود ندارد باید روند پرونده مسیر قضایی خود را طی نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل پیشبینی نیست معمولا پرونده های طلاق زمان بر می‌باشند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود نمیتوان زمانی تعیین کرد