مشاوره حقوقی رایگان - دریافت الباقی طلب

اینجانب خودرو 206 به شخصی فروختم این شخص را یکی از دوستام معرفی کرد. بعد از اینکه خریدار با خانمش ماشین دید فردای اون روز مبلغ 85 میلیون به حساب من زد و مبلغ 4 میلیون هم موند سر سند بعد از اینکه ماشین برد شروع کرد به ایراد گرفتن از ماشین. هیچ کدوم از ما زیر بار نمیرفتیم که برای دیگری کاری انجام دهیم من سند و فک پلاک انجام نمی دادم اون پول نمی داد (عدم اعتماد ) تا گفتیم شما مبلغ مابقی پول بزن به حساب دوست ما منم می آم برات سند میزنم این کار انجام دادم حالا این دوست ما و خریدار جواب نمیدن دیگه. بفرمایید به چه شکل میتونم مانده پولم بگیرم در صورتی که سند هم براش زدم. ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر خریدار الباقی پول را به حساب دوستتان واریز کرده است ، ابتدا به دوستتان اظهارنامه رسمی مبنی بر مطالبه وجه بفرستید اگر پرداخت نکرد دادخواست بدهید.