مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور

باسلام. بنده سه سال پیش ماشین خریدم و از فروشنده وکالت تام بدون تاریخ گرفتم الان ماشینو فروختم به یکی دیگه رفته تعویض پلاک گفتن شماره موتور دستکوب هست صاحب قبلی ماشین هم فوت کرده الان من چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شماره دستکوب باشد واداره اکاهی بلامانع بودن تعویض پلاک را نظر بدهد مانعی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعویض پلاک امکان ندارد
مالک آخر خودرو باید ابتدا به راهنمایی و رانندگی مراجعه نماید و بعد به آگاهی معرفی خواهد شد تا موضوع بررسی گردد

و امکان اقامه دادخواست به طرفیت ورثه فروشنده وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعویض پلاک کرده اید؟ اگر نه. علیه وراث دعوا مطرح کنید و اگر بله که مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان فروش دستکوپ باشه در این صورت معامله شما با خریدار فسخ است و شما نیز می توانید علیه کسی که به شما فروخته طرح دعوا کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون دستکوب هست لذا باید از طریق آگاهی اقدام به تغییر آن نمایید و خسارات وارده را از وراث فروشنده مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان تعویض پلاک بعلت عدم اصالت وجود ندارد و باید مالک خودرو بدوا اقدامات قانونی را از طریق آگاهی انجام دهد