مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدرک تحصیلی

با سلام.
مدرک من در سال 1395 مفقود شد که در همان زمان اعلام مفقودی در جراید کردم. حالا بعد از گذشت چندین سال با مسدودی حساب های بانکی مواجه شدم که مشخص شد که یک شرکت از مدرک من سو استفاده کرده و به عنوان هییت مدیره خارج از شرکا در این شرکت ثبت شده ام و برایم مالیات آمده است. با توجه به اینکه اعلام مفقودی کرده بودم بهترین راه برای خروج ازین شرایط چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و اعلام کردن مفقودی که دلیل نمی شود که شما می بایست ادعای خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید تا موضوع بررسی شود

و سپس شکوائیه بر علیه شرکت و مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است با مدرک مفقودی فقط بتوان وارد شرکت کرد چه در زمره شرکا چه غیر ان باید اسناد شرکتی را دید بعد اظهار نظر کرد اما بسیار پر تهدید اسیب مالی و بسیار کار حقوقی دشوار و زمانبر و پر هزینه ایی در پیش دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مراجعه به اداره دارایی و اعتراض به برگ تشخیص مالیات

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه کنید.