مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالياتی به واسطه مدرک تحصيلی

با سلام
بنده در سال ٩١ لغايت ٩٣ وكالتی را در تهران به يكی از شركتهای رتبه بندی دادم كه در آن وكالت تمام مسيوليهای مالياتی از من سلب شده ولی در سال ٩٧ براي من از دارايی اردبيل پيامكي راجع به بدهي گزاف مالياتي دريافت كردم و بعد از تحقيق و بررسي متوجه شدم كه اسم بنده را در اعضاي هيئت مديره چندين شركت رد كردند و حالا تمام حسابهاي بنده توقيف شده و بعد از سال ٩٣ كه اعتبار وكالت من تمام شده دوباره در دفترخانه اي جديد امضاي بنده را جعل و وكالت جديدي تنظيم كردن خواهشا راهنمايي بفرماييد كه چطور ميتوانم از اين مشكل رهايي پيدا كنم .؟؟؟ ضمن اينكه از سال ٩٧ بنده شكايت كيفري كردم و تازه پرونده من از دادسرا ميخواهد به دادگاه ارسال شود ؟؟؟؟ خواهشا كساني كه مشكلي شبيه بنده داشته اند تروخدا منو راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کاملا طبیعی است یکی از مصادیق بارز فعلی سوء استفاده از مدارک تحصیلی است