مشاوره حقوقی رایگان - خروج نام از شرکت و مالیاتی

با سلام
اینجانب در ازای دریافت مبلغی مدرک تحصیلی در اختیار فردی گذاشته و یک وکالت محضری به ایشان دادم در وکالت نامه قید شده حداکثر سهام یک درصد و ضرر و زیان و بدهی مالیاتی را از خودم سلب کردم در قید شده وکیل باید ظرف مدت دو سال نام من را از شرکت خارج نمایید ولی الان دو سال از آن تاریخ خروج قید شده هم گذاشته و همچنین حساب من بخاطر بدهی مالیاتی مسدود و ایشان نام من را خارج نکرده در ضمن من بعنوان اعضای هیئت مدیره هستم لذا چگونه میتوانم اقدام قانونی علیه ایشان انجام دهم تا هم بدهی مالیاتی را پرداخت کند و هم نام من را خارج کند آیا میشود برای فشار بیشتر دادخواست خسارت و ضرر و زیان هم اعلام کرد و گام اول باید چکار کنم
باتشکر

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

در مورد مالیات کاری نمیتوانید بکنید.
در مورد خارج کردن اسم شما از شرکت نیز باید با همان شرکت هماهنگ کنید. اگر همکاری نکردند.ابتدا یک اظهارنامه برایشان فرستاده و اعلام اسعفاء از سمت خود را کنید ،سپس دادخواست مبنی بر الزام هیات مدیره به تنظیم صورتجلسه جهت خروج از شرکت رو در دادگاه حقوقی محل اقامت شرکت طرح کنید.
همچنین میتونید نامه ای مبنی بر استعفا رو به اداره ثبت شرکت ها و سازمان برنامه و بودجه هم ارسال کنید.