مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حقوق برای دادن مهریه همسر

سلام وقت بخیر . همسرم درخواست طلاق داده است و با توجه به اینکه حق طلاق با مرد است و ایشان هیچ مالی برای پرداخت مهریه ندارد و تنها دارایی ایشان حقوق ایشان است و با توجه به اینکه دادگاه یک ماه مهلت داده که ایشان مهریه را پرداخت نمایند و ایشان هیچ اقدامی نکرده . آیا حقوق ایشان برای پرداخت مهریه بسته خواهد شد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد