مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع و ابطال سند رسمی

با سلام. در دعوای اثبات وقوع بیع و ابطال سند رسمی من خوانده واقع شده ام. دادگاه از من خواسته شهودی را به دادگاه معرفی کنم. به جز خودم، فروشنده و همسرم، فقط شوهر خواهرم در روز محضر حضور داشته است. آیا شهادت شوهر خواهرم به نفع من از سوی دادگاه پذیرفته می شود؟
سوال دیگر اینکه آیا خواهان می تواند در صورت رد دعوا در دادگاه حقوقی، در دادگاه کیفری شکایت خود را مجددا مطرح کند؟ احتمال اینکه دادسرا و دادگاه کیفری به رای دادگاه حقوقی توجه کنند چقدر است و چند درصد ممکن است شکایت مجدد خواهان رای بیاورد؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر ادله محکم و متقنی داشته باشید و دعوای خواهان رد شه .میتونه کیفری اقدام و دوباره شما مدارک رو به دادگاه ارائه بدید.
و در محضر شهودی که داشتید و امضا زده معتبره

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،1-شهادت افرادی که نام بردید موردقبول دادگاه میباشد2-موضوع ازمصادیق امورکیفری نیست واگرشکایت کندمحکوم به رداست.موفق باشید