مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام عرض ارادت خدمت شما،سال 93 پدرم یه وام مسکن روستائی درخواست کرد که ضامنین به صورت ضربدری ضامن هم شدن،و چون یه نفر کم داشتیم پدرم به یه خانم گفت که جهت دریافت وام بیاد ضامن من بشه در عوض من هم ضامن ایشون شدم،الان بعد گذشت این همه سال مشخص شده که اون خانم هیچ قسطی رو پرداخت نکرده و حسابی که من یارانه ام واریز میشده رو مسدود کردن و موجودیم رو هم بابت وامش کسر کردن و همچنان حسابم مسدوده،بانک نمیتونه اون خانم رو پیدا کنه تمام زندگی من به فنا رفته،لطفا راهنمائی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اقساط را پرداخت کنید و نهایتا از آن خانم مطالبه کنید و قانونی مورد را پیگیری کنید