مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

سلام. وقت بخیر
خواهر من چند سال یک خودرو خریداری کرده بود که 60 میلیون خودش و 70 میلیون شوهرش پرداخت کرده بود و خودرو به نام خواهر من خریداری شد.الان خواهرم با شوهرش باهم اختلاف دارند آیا شوهرش می تواند:
وکالتنامه جعلی مبنی بر اینکه خواهرم ماشین را به نام او کرده درست کند؟ (خواهرم وکالتی به او اصلا نداده)
شوهرش میتواند ادعا کند که این خودرو هدیه بوده و الان میخواهم پس بگیرم؟(قبلا اصلا به نام هدیه نبود و یا جایی به نام هدیه ثبت نشده)
شوهرش میتواند ادعا مالکیت ماشین بکند؟
شوهرش میتواند مبلغی که قبلا داده الان درخواست کند؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دوست گرامی تمامی این موارد محتمل است ولی در صورت طرح هر ادعا از جانب ایشان راهکار های دفاعی وجود دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید و یا از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت جعلی خیر نمی تواند تهیه نماید.
فقط همان مبلغی که داده می تواند مطالبع نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادعای مطرح می‌کند باید آن را ثابت کند و اگر به حالت نامه جعلی باشد خودش جرم است ولی نمیتواند آن مبلغ را مطالبه کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر وکالت را نمی‌توان جعل کرد چرا که کد های مختلف رهگیری دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر چون وکالت ها سیستمی هستند نه دستی
خیر
مالکیت خیر ولی مبلغ را می تواند مسترد کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکالت نامه جعلی موضوعیت ندارد چرا که تمامی وکالت نامه ها رسمی و دارای کد رهگیری است و نمی توان اصلا آن را جعل کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای هبه ممکن است مطرح کند ولی اگر خواهرتون قبل ارسال اظهارنامه رجوع از هبه خودرو را به نام شما یا شخص دیگری انتقال دهد در این صورت ادعای هبه و رجوع از هبه نیز نتیجه ای نخواهد داشت حتی اگر واقعاً هبه کرده باشد.
ادعای مالکیت نمی تواند داشته باشد و وکالت نیز بدون حضور خواهرتون در دفترخانه اسناد رسمی ممکن نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان جعل وکالتنامه وجود ندارد
بله با شرایطی رجوع از هبه امکان دارد البته اگر
خیر
بله زوج میتواند مطالبه مبلغ را نماید ولی زوجه هم میتواند دفاع نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ تمام سوالات شما جوابی مفصل را می طلبد اما به بررسی بیشتر دارد که قولنامه به نام که بوده پول ها به صورت پرداخت شده ایده و سایر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالکیت خیر ولی مبلغ را می تواند مسترد کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ چیز دور از ذهن نیست

گرچه دشوار است اما گاها ممکن است