مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

پسر 13 ساله می تونه از پدرش به خاطر بدرفتاری شکایت کنه ؟ مثلن وقتی پدر پسرش رو به خاطر یه اشتباه جزئی ، بدون اجازه کاری کردن ، سه روز و دو شب کامل توی انبار زندانی کرده و فقط روزی یه دفعه اجازه داده برای خوردن آب و غذا و رفتن به دستشویی بیرون بیاد . آیا این قابل شکایته ؟ این فقط یه نمونه بوده که ذکر کردم . موردای دیگه هم خیلی زیاد بوده . کتک زدن به خاطر شیطونیای کوچیک . بعضی وقتا حتی در حد کبودی روی بدن . مادر پسر ساکن ایران نیست . آیا امکان شکایت و درخواست رفتن پیش مادر وجود داره ؟ خود پسر می تونه شکایت کنه ؟ سوال آخرم وکیل گرفتن کمک می کنه ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

خیلی خیلی لطف کردین، اما فایده نداره. قبلن داییم این کار رو کردن. نتیجه نداشت. حتی شکایت هم کردن . ولی چون پدر پسر تحصیلکرده ن و شغل خوبی دارن قاضی حرفشونو باور کرد که گفته بودن به هیچ وجه تنبیه شدید انجام نمی دن. این حرف شما یعنی خود پسر نمی تونه اقدام قانونی کنه ؟

پرسشگر :

4 سال پیش از طرف دایی پسر شکایتی انجام شده که خود پسر حضور نداشته . ولی خبر داره که قاضی اصلن جرم و کودک آزاری رو قبول نکرده . با اینکه تایید پزشکی قانونی وجود داشته . اول اینکه پدر حاشا کرده و گفته اینا دشمنیه برای خدشه دار کردن شخصیت و کار من و گرفتن بچه م . دوم اینکه قاضی گفته گزارش پزشکی قانونی آسیب خیلی خیلی کمی رو نشون می ده!! و حتی در صورت اثبات هم فقط دیه ش رو پرداخت می کنن .
ببخشید خیلی نوشتم و وقت تون رو گرفتم . می خواستم تو شبکه های مجازی هشتک بزنم ، چون براشون بد می شه . ولی حتی یه توضیح ساده به یکی از همکاراشون باعث عصبانیت بدجور شد . برا همین از انتشار ترسیدم . داییم هم دیگه پشتم نیستن ، چون چند سال پیش پدر از ایشون به جرم دزدیدن پسر و مزاحمت و... شکایت کردن.
ببخشید واقعا . می دونم اینجا جای درد دل نیست .
ممنون از پاسخ .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام عمل فوق جرم نيست جهت امنيت بيشتر ميتوانيد دوربين مداربسته نصب كنيد ولي تا موردي رخ نداده نميتوانيد مانع مالك يا افرادش مثلا بنگاهي شويد