مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

با سلام من یک مغازه سرقفلی دارم همسرم چند سال پیش فوت کرده و خودم سرپرست بچه ها هستم صاحب ملک من به هر نوع باعث مزاحمت میشه میخواهم دکور داخل مغازه در شیشه ای قدیمی مغازه را تعویض کنم اما صاحب ملک تهدید میکنه که بدون اجازه من نمیتوانی این کار رو انجام بدهی وگرنه میرم شکایت میکنم و مغازه رو از شما میگیرم دیگر نمیدانم چکار کنم لطف کنید راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم تعویض دکور اثری احازه مالک ندارد.ولیکن افراط وتفریط چذا.یاالله

یک وکیل

تعمیر مغازه و تغییر دکوراسیون بر اساس عرف نیازی به اذن مالک نداره