مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرار داد دستی

با سلاو واحترام
ملکی را پدرم در زمان حیات، به برادر کوچکم بصورت قول نامه دست نویس داده است و این قرار داد شامل شروط است که در همان قول نامه قید شده است،یکی از ان موارد این است که پدر و مادرم حتما باید در ان خانه زندگی کنندتازمان زنده بودن ،شرط بعد هیچگون حق اقدام به سند نداردتا زمان حیات هر کدام از انها.حال پدرم فوت کرده است و برادرم اقدام الزام سند کرده است که نیاز مند امضا وراث است و مادرم که جزو شروط بود به مدت دوسال از ان خانه خارج کرده است.
ایا امکان ابطال این قول نامه دستی مشروط بر این که شروط را انجام نداده توسط وراثه دیگر انجام گیرد؟ لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابطال قرارداد که خیر اما الزام به ایفای تعهدات قراردادی امکان دارد