مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام خسته نباشید ممنون از سایت بسیارخوبی که دارید عزیز من برای مهریه ام ملک همسرم رو توقیف کردم وحکم مهریه من غیابی صادرشده همسرم تا الان هم اعتراض نکرده و درمرحله مزایده میخواد بره این ملک چیکارکنم که قاضی موافقت کنه با فروش واز مستثنیات محسوب نشه سپاسگذارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر منظورازملک مسکن وخانه است
خانه جزومستثنیات دین است وقابل توقیف نیست مگراینکه از شان محکوم علیه درحالت اعسارش خارج باشد که دراینصورت ازمستثنیات دین خارج است مثلا شخصی که چندتا خانه دارد یا مثلا خانه ای که مثلا1000متراست ویکنفر دران ساکن است یااینکه محکوم علیه دران سکونت ندارد

یک وکیل

مادام که محکوم علیه ادعای مستثنیات دین بودن را نکرده کسی کاری به شما ندارد وگرنه اساسا توقیف نمی شد.