مشاوره حقوقی رایگان - ساییدگی پرده بکارت

سلام من چند ماهه ازدواج کردم و با همسرم رابطه جنسی دخول نداشتیم.به پزشک زنان مراجعه کردم برای معاینه بکارت، گفتن که پرده پارگی نداره و یکم در ناحیه ساعت 3 ساییدگی داره سوال من این هست که آیا هنگام طلاق میتونم اسم همسرم رو از شناسنامه حذف کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر باکره باشی و ثابت کنی که نتونسته دخول انجام دهد یعنی عنین بوده بعد یه مدت میشه