مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت موجر از مستاجر

سلام.
آیا موجر می تواند بعد از تخلیه ی خانه توسط مستاجر و پرداخت مبلغ رهن، با ادعای دروغ از مستاجر شکایت کند و خسارت دریافت کند؟
توضیح: صاحبخانه به کذب ادعا می کند بنده خانه اش را بدون اطلاعش رنگ کرده ام و حالا باید رنگ دیوارها را به حالت اول در بیاورم. در حالی که من خانه را به همان شکل که تحویل گرفتم تحویل داده ام. من وقتی دیدم ابراز تعجب و وارد شدن از راه منطق فایده ای ندارد، به ایشان گفتم شکایت کنند.

پاسخ ها :

یک وکیل

هرکسی حق شکایت و دادخواهی دارد. این مقام قضایی هست که بررسی و حکم میدهد