مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع در اکباتان

سلام علیکم
در شهرک اکباتان، دو نوع پارکینگ وجود دارد:
یک سری پارکینگ (و انباری) در مکان مسقف و سرپوشیده وجود دارد که هرپارکینگ (و انباری) متعلق به یک آپارتمان است و در سند مساحت آپارتمان‌ها منظور شده است.
سری دوم یک مکان سرباز است که بعنوان مشاع محسوب گردیده و ساکنین آپارتمان‌ها برای پارک خودرو خود از این مکان استفاده میکنند.
در زمان فروش آپارتمان‌ها، برای پارکینگ مسقف، قرعه کشی بعمل آمد و تعدادی از مالکان، بقید قرعه، صاحب پارکینگ و انباری شدند و قرار شد بقیه از فضای سرباز استفاده نمایند.
سوال: آیا کسانی (مالکانی) که از پارکینگ سرپوشیده استفاده میکنند، حق استفاده از پارکینگ سرباز را هم دارند یا خیر؟ بعبارت دیگر آیا پارکینگ سرباز بصورت مشاع متعلق است به باقیمانده مالکان، یا اینکه به مالکان کل آپارتمان‌ها (مالکان پارکینگ‌های سرپوشیده و غیر سرپوشیده می‌توانند از فضای سر پوشیده استفاده نمایند.)

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بخش مشاع متعلق به تمام آپارتمانها است، مگر توافقی به صورت کتبی و رسمی موجود باشد و مخالف قانون هم نباشد.