مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام وقتتون بخیر
خودرو سرقت شده مراحل شکایت انجام شده دوربین مداربسته از دزد فیلم داره از تمامی مراحل دزدیش چون 5مین باره که خودروی ما سرقت شده الان اصلا مهم نیست که خودرو پیدا بشه فقط دزد برامون مهمه
چیکار کنیم با فیلم پلیس ها دزد و پیدا کنن چه مراحلی و باید طی کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت نمایید و به اداره آگاهی مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت سرقت انجام دهید تحقیقات را دادسرا به پلیس آگاهی ارجاع میدهد و روند کار جلو میرود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرا و آگاهی پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت مبنی بر سرقت انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره آگاهی رجوع کنید اگر طرح شکایت نموده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما لازم نیست اقدامی انجام دهید ، شکایت خود را بکنید مامورین خودشان باقی کار را انجام می دهند