مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی دردادسرای محترم قضات

باسلام محضر متصدیان محترم سامانه دادراه که از طریق تلفنی عضویت دارم وهمواره پاسخهای مقتضی مطابق مقررات جاری را مبذولانه مرحمت فرموده اند
سوالی در مورد نحوه مدت زمان رسیدگی در دادسرای قضات از بدو شکایت تا ختم را خواهشمندم و ایا بعداز صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به استناد ماده 30 قانون رفتار بر قضات میتوانم درخواست مطالبه خسارت و ضرر ناشی از تخلف و تقصیر قاضی ( قضات ) را به دادگاه عمومی تهران تقدیم نمایم
سپاسگزار وممنون از راهنمائی مدبرانه - ک.ب بازنشسته ارتش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست. اما پیگیری شما روند را سرعت می‌بخشد