مشاوره حقوقی رایگان - مدت رسیدگی در دادسرای انتظامی قضات

با دروود فراوان وتبریک سال جدید خدمت وکلای عزیز.من از دست ی قاضی بخاطر اینکه اظهارات شهود هامو در دادگاه برعکس نوشته بود شکایت کردم .یعنی شاهد ها تو جلسه گفته بودن ما از معامله و متن صلح نامه باخبر بودیم ولی قاضی برعکس نوشته بود ما خبر نداشتیم.ولی شهود ها دوباره در دفتر خانه اقرار کردن که از متن صلح نامه و معامله باخبر بودن وقاضی اظهاراتشان را برعکس و کامل قید نکرده .الان 9ماهه بعداز ثبت پرونده میگذره ولی خبری نشده باید چکار بکنم و ب کجا مراجعه بکنم.آیا امیدی ب موفقیت پرونده هست.اظهارات دوتا شاهد و چند مدرک دیگر ضمینه پرونده کردم.ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرونده خود را پیگیری نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی نیست موضوع شما مورد برسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت اگر مستنداتی دارید ارایه کرده و لایحه دفاعیه تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی مطابق ماده 348 آیین دادرسی مدنی درخواست تجدید نظر نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
رسیدگی انجام خواهد شد و لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد