مشاوره حقوقی رایگان - دادسرای انتظامی قضات

با سلام
این جانب 8 نفر را ب عنوان شاهد در پرونده تجدیدنظر معرفی کردم _قاضی پرونده بدون اینکه جلسه برگزار کند و شهود این جانب را اخذ کند حکم را تایید کرد _ماده قانونی که تخلف قاضی را از نپذیرفتن شهود انجام داده را بیان بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ب نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شکایت نتیجه‌ای نخواهد داد؛ چرا که این تشخیص مقام رسیدگی‌کننده است که از شاهدین، اخذ شهادت کند. مضافاً بر اینکه پرونده در تجدیدنظر است و اضافه کردن دلیل جدید در مرحله تجدیدنظر مطابق قانون صحیح نیست.