مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از خریدن موتور دزدی

سلام موتوری خریدم که قولنامه کردیم مبلغ را دادم و مابقی موند موقع تحویل سند. مدتی گذشت به فروشنده گفتم سند بده مابقی پولتو بگیر اما طفره رفت تا جایی که گفتم اگه ندی شکایت میکنم فروشنده گفت موتور هیچ مدارکی نداره. من هم میخواستم شکایت کنم که گفت موتور پس میگیرم اما 200 تومن از پولت کم میکنم. و پولتو به صورت چک میدم و چک هم از خودش نمیباشد میگه دسته چک نداره و اینکه من حدود 300تومن خرج موتور کردم با این شرایط 500تومن ضرر من هست و اینکه موتور تحویل بگیرم چکو بگیرم. حال با این اوضاع من اگر شکایت کنم مجرم هستم چون بدون اطلاع از این موتور که هیچ مدارکی ندارد خریدم و ضمنا این موتور پلاک ملی هست و قولنامه هم دارم که فروشنده امضا و اثرانگشت دارد و همچنین دو شاهد دارم که امضا دارن لطفن منو راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

مال مسروقه را باید به مالک پس بدهید. بهترین کار گزارش موضوع به آگاهی هست. اگر مشخص شود اطلاع از دزدی بودن نداشته اید مجازات نخواهید شد وگرنه شریک جرم خواهید بود