مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت سرقتی

سلام. من تعمیر کار موتورسیکلت هستم قول نامه مغازه به اسم پدرم هست من تنهایی در تعمیر گاه مشغول کار بودم پدرم برادرم را که بزرگتر از من هست به تعمیر گاه من فرستاد تا کار یاد بگیرد بعد از مدتی برادرم شروع کرد به خرید و فروش موتور سیکلت که من هیچ سهمی در انها نداشتم همه قول نامه هایه خرید و فروش به اسم برادرم هستش ( دستی هستن ) یه روز برادرم نبودن پلیس ها ریختن و منو در تعمیر گاه با موتور ها گرفتن موتور سیکلت ها یکی سرقتی و چهار تای دیگر تنه هاشون کوبیده شده بود وشماره هایه انها تغییر داده شده بود اون موتوری که سرقتی بود شاکی رضایت داد و برادرم امد در دادگاه گفت که همه موتور سیکلت ها برای من بوده همه خرید وفروش ها را من انجام میدادم واین برادرم فقط تعمیر کار بوده من هرچه موتور که از طرف خریدم باوی قول نامه دارم وبرادر من بیگناه است ولی قاضی باز هم من رابه زندان فرستاد ومن باسند اومدم بیرون امروز طرفی که برادرم از وی موتور خریده بود به برادرم زنگ زد من با وی صحبت کردم و صدای وی را ضبط کردم که اقرار میکرد موتور ها رابرادرت از من خریده ومن هم به عنوان مزایده به برادرت فروختم من گفتم تو که میدونستی این موتور ها مشکل دارن برایه چه این کار را کردید و یی میگفت که من هم نمیدونستم اینها مشکل دارن اگه میدونستم نمیفروختم من هم از کس دیگری خریدم به راهنمایی هایتان نیازمندم تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به صدا به عنوان اماره در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود استناد و از خود دفاع کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سلام مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید و دفاع نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهود و فروشنده و صدای ضبط شده را جهت اثبات بی گناهی ارائه نمایید