مشاوره حقوقی رایگان - خرید با عدم اطلاع از مال دزدی

سلام
سال گذشته موتوری بازرگانی مزایده خریدم وبه شماره کارت شخص واریزنمودم بعداز یک سال سوارشدن مشخص شد موتور دزدی بوده وبرگه مزایده هم تقلبی ومن بدون هیچ سوسابقه ای متهم به مالخری شده ام
راه‌حل چیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما اطلاع نداشته‌اید و عدم سوء نیتتان احراز گردد قرار منع تعقیب می‌خورد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام موتور از شما گرفته خواهد شد باید ید قبلی را پیدا کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت فروشنده به دلیل مستحق اللغیر در آمدن مبیع