مشاوره حقوقی رایگان - فارکس

من و دوتا ازدوستان تو گروههای تلگرامی بایه نفری اشناشدیم که مثلا کارش تومعاملات فارکس خوبه و طی صحبتهایی که باهاش انجام دادیم قرار شد یه گروه مجزاتشکیل بدیم و اون به ماتومعاملات کمک کنه و چندوقتی گذشت و ماخودمون اصرارکردیم که یه مقدارپول بهت میدیم واسه ماهم معامله انجام بده که قبول کرد همون اول هم گفت ضررمال شما سودشم مال شما و ماقبول کردیم و پول واریز کردیم و بعد یک هفته گفت پولتون کال مارجین شد یعنی پودرشد و همش ضرر شد بهش گفتیم فاکتوربده طفره میرفت وناقص میفرستاد اعداددیده نمیشد بعدش هم نفرستادفقط اعدادی که معامله بازکرده بود فرستادعکسشونو و هرچی اصرارمیکردیم فاکتوربده نداد و زمانی که ما پول رو زدیم یه تاریخی اون یسری معاملاتی رو بازکرده بود که قبل ازتاریخ واریزوجه مابودن و ضرراون معاملاتو انداخت گردن ما و کلاجواب خاصی نمیده راجب معاملاتی ک انجام داده بود و نابودی پول و از پشتیبان بروکرهم پرسیدیم اون گفت معامله ای باز نکرده و فقط مبالغ رو برداشت زده حالامیخاستم ببینم میشه شکایت کرد ازش و اگه شایت کنیم به نتیجه و پولمون میرسیم ؟پلیس فتاباید بریم واسه شکایت یا دادگستری؟ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس فتا جهت تحقیقات اقدام شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید حتی المقدور با یک وکیل متخصص مشورت نمایید و همراه شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید تحت عنوان کلاهبرداری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار شما تخصصی است و فقط شکایت تنها کارساز نیست چرا که تطبیق اعمال انجام شده با مصادیق مجرمانه نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست شکایت خود را به صورت تایپی در قالب ورد دفتر خدمات قضایی ارائه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دادسرای جرایم رایانه ای باید شکایت خود را پیگیری نمائید