مشاوره حقوقی رایگان - فارکس

سلام. اگر بنده پاسپورت کشور ترکیه رو داشته باشم بعد با شهروندی ترکیه در داخل ایران در فارکس کار کنم کار غیر قانونی کردم یا مشکلی نداره؟ و ایا می توتم سودم رو وارد کشور کنم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کار که غیر قانونی محسوب می شود چرا که قانون مدونی برای اجازه انجام کار فارکس در کشور تصویب نشده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کار کردن در فارکس و ترید ارزهای دیجیتال در داخل ایران غیر قانونی نیست و مشکل قانونی ندارد سابق بر این به علت تحریم ها سیستم بانکی و بروکرهای خارجی مشکل در واریز و برداشت ها وجود داشت و باید آدرس سرور خارجی راواردمیکردید یا با فیلتر شکن وارد می شدیدیاشما می بایست شهروند کشور های خارجی می بودید اما اخیراً این تحریم‌ها از سوی آمریکا برداشته شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا در ایران برای رمز ارزهای خارحی حرمی تعریف نشده هرچند بانک مرکزی انرا غیر قانونی تلقی نموده ولیکن اگر دخالت در امر معامله گری بدون مجوز باشد جرم تلقی میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مجوزات لازم را اخذ نمایید وگرنه خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر فعل مصداق جرم باشد چون در ایران اتفاق افتاده، شهروندی کشور دیگر تاثیری در رسیدگی دادگاه ایران ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قانون ما تابعیت خاک را داد دارد یعنی هر جرمی که در خاک جمهوری اسلامی ایران اتفاق بیفتد دادگاههای محترم ما صالح به رسیدگی می باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
غیر قانونی نیست لیکن ماده مدون قانونی نیز ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ایران برای رمز ارزهای خارحی حرمی تعریف نشده هرچند بانک مرکزی انرا غیر قانونی دانسته است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا تابعیت مضاعف مورد قبول دولت ایران نیست...