مشاوره حقوقی رایگان - مالیات فارکس

آیا به درآمد حاصل از فارکس مالیات تعلق میگیره ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجهی به حساب شما واریز شود ممکن است که مالیات اخذ بشه .
ممکن است اگر تراکنش مشکوک داشته باشید از طریق دادسرای جرائم اقتصادی حساب شما نیز مسدود بشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ همانطور که مستحضر هستید فارکس در ایران غیرقانونی می باشد ولی در خارج از ایران می توان فارکس کار کرد، درآمد حاصله از فارکس از طریق شرکت های تبدیل ارز و صرافی آنلاین و یا از طریق واسطه های داخل ایران که با کارگزاری های خارج قرارداد دارند ولی صرافی نیستند ، دلار تبدیل به ریال می شود لذا وقتی کاری غیرقانونی است واعلام نمیشود نمیتوان به آن مالیلات وضع کرد