مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مشاعات ساختمان

با سلام.در یک ساختمان 5 واحد سکونت دارم.4 واحد از ساکنین دارای پارکینگ میباشند.متاسفانه به دلیل داشتن پارکینگ علاوه بر فضای پارک خودرو در مشاعات از پارک موتور و دوچرخه و اقلام دیگر اجتناب نکرده و موجبات مزاحمت در تردد دیگر ساکنین میشود. ایا اجازه پارک موتور و دیگر وسایل در محوطه پارکینگ دارند یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر فضاهای مشاعی در مجتمع مربوط به همه ساکنین میباشد و استفاده اختصاصی ممنوع میباشد