مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ورثه

با سلام سه سال از فوت پدرم می گذرد زمانی که در قید حیات بودند نصف از اموالشان را به بعضی از برادرها و خواهر هایم دادن زمانی که من اعتراض می کردم من را به خانه شان راه نمی دادن هم قلبشان با باطری کار می کرد و هم تریاک می کشیدن آیا می توانم در دادگاه این ضعف پدرم را به دلیل نداشتن صلاحیت اثبات کنم با تشکر.

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .ضعف جسمی داشته اما در صحت عقل اینکار رو انجام داده.و در قید حیات منتقل کرده در صحت سلامت عقل

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر منظورتون از دادن نصف اموال، انتقال مالکیت و تنظیم سند باشد مواردی که بیان کردید مانع انتقال مالکیت نیست اما اگر بین خودشون و بدون تنظیم سند و بصورت شفاهی انتقال داده شده باشد می توانید بعنوان احد از وراث دادخواست تقسیم ترکه رو بدین.