مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت خودزنی

سلام وقتتون بخیر بسیار ممنون و خوشحال میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی بفرمایید که اگر در رشته ای مثل فوریتهای پزشکی قبول بشویم و بعد از فارغ التحصیلی برای استخدام نیاز به گواهینامه وجود دارد اگر خود زنی داشته باشیم می توانیم گواهینامه بگیریم و شرایط کامل که ممنون میشم لطف کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است به کمیسیون ارجاع بشید.
در صورت ارجاع به کمیسیون نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تست اعصاب و روان می گیرند اگر مشکلی نداشته باشی می دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به گزارشات رسیده شده امکان اخذ گواهینامه در این موارد غیرممکن است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگذ مشکل روانی نداشته باشید که کمیسیون برای شما بخوان بگیرن، اشکالی پیش نمی آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد و اصولا به اشخاصی که قبلا خودزنی کرده اند گواهینامه رانندگی داده نخواهد شد مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ارجاع داده می شوید به کمیسیون و تحت شرایطی برای شما گواهینامه صادر میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوالتان را به صورت واضحی متاسفانه مطرح نکرده اید ،
گواهینامه در خصوص چه ؟ گواهینامه رانندگی یا ...
اگر منظورتان گواهینامه رانندگی است معمولا در صورت احساس مشکل عصبی شما را برای برسی به کمیسیون معرفی خواهند نمود و کمیسیون در صورتیکه احراز کند شما مشکل اعصاب و روان ندارید به شما گواهینامه اعطاء خواهند نمود ،
اما اگر منظورتان اخذ گواهینامه دیگر در خصوص احراز صلاحیت جهت استخدام می باشد متاسفانه امکان مردودی وجود دارد