مشاوره حقوقی رایگان - سوال مربوط به تصادف

دم در مدرسه ایست کامل داشتم که یه دختر بچه پرید به ماشین ولی اون شخص رضایت نمیده و تلفن منو جواب نمیده البته بعد از عکس برداری گفتن چیزی نیست سوالی که دارم آیا من زودتر بیمه برم و اعلام خسارت بشه بهتره یا رضایت طرف و بگیرم ماشینم دو روزه تو پارکینگ هستش.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.لطفاً در متن سوالتان توجه بفرمایید.پرید به ماشین یعنی چه؟علی ایحال تا مادامیکه دادنامه صادر نشده بیمه کاری نمی کند .شما هم بهتره با اخذ قرار وثیقه در خواست آزادسازی خودرو را نمایید.یاالله