مشاوره حقوقی رایگان - صورت جلسه پلیس بدون اطلاع متهم

سلام ما ساکن بوشهر هستیم با یک شخصی سر یک ملک کارمون به دادگاه کشیده ملک فوق به اسم منه و فعلا دادگاه دستور موقت ساخت ساز صادر کرده.
بعد چند ما شخص طرف من رفته در قالب یک پرونده جدید از من شکایت کرده با عنوان ممانعت از حق که بنده بدون توجه به دستور موقت رفتم ساخت و ساز کردم در حالی که من این کارو نکردم و مامور پلیس هم به دروغ در صورت جلسه نوشته دیوار کشی و ساخت ساز کردند در حضور پلیس من حضور نداشتم و اطلاعی ندارم که پلیس چطور دیده من ساخت ساز کردم چطور به ملک من وارد شده الان من چیکار میتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید ثابت کنید که گزارش خلاف واقع هست . به ادعاها هیچ کس توجه نمیکند مگر اینکه دلیل و مدرک برای اثبات آن باشد