مشاوره حقوقی رایگان - پلاکی که در لیست سیاه قرار گرفته

سلام
من یک خودرو را بدون اینکه قول نامه ای بنویسم به کسی فروختم . پول را به حسابم واریز کرد . وکالت یک ماهه برای تعویض پلاک و بدون زمان برای سند به اسم خریدار تهیه کردم و به آدرسش پست کردم . پس از یک ماه به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم و پیگیر وضعیت تعویض پلاک خودروی فروخته شده شدم. به من گفتند که پلاک در لیست سیاه قرار دارد و احتمالا خریدار آن را گم کرده است. میخواهم بدانم که چه کاری باید انجام بدهم و آیا مسئولیتی متوجه من هست یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید. درصورت داشتن قولنامه و اثبات فروش آن مشکلی نخواهد بود اما باید مفقودی پلاک اعلام شود