مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام ما در دوران عقدیم و خانم بنده مهریه شو گذاشته اجرا و همچنین نفقه رو هنوز زندگی مشترک شروع نشده.بنده چون با این شرایط دیگه امیدی برای اینده نمیبینم از ته دل راضی به ادامه نیستم ولی تو شورا اعلام کردم خانمم باید بیاد سر زندگیش اونم الکی گفت میام در حالی که نمیخاد بیاد.اگه من بگم نیاد آیا به ضررم تموم میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ضررتان همین هست که عمر خودتان را تلف میکنید. اگر برای ادامه زندگی توافق ندارید آن را بصورت توافقی تمام کنید.